Nieuwsbericht
Teamfoto F5

De eerste toernooi overwinning heeft het jongste team van ONR behaald op het puppie toernooi bij VV ...

F5 Hut

Laatste nieuws

Thu 24 May
Toernooi Peize TWEEDE PRIJS

Tweede op het toernooi van Peize

Ons eerste en enige toernooi was in Peize, zond...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

ONR F5 GVAV F 10 4-4

Sat 10 Mar, 10:46

Eindelijk was het weer zover. De start van de voorjaarscompetitie.

Iedereen had er weer veel zin in en het was ook nog eens fantastish voetbalweer. Onder grote publieke belangstelling konden de heren en de dames om 9 uur met de wedstrijd beginnen.

Mees was er niet want hij had een familie weekend.

Steyn moest zwemmen maar wilde wel zolang mogelijk voetballen en met een Ronaldinho haarband ging dat ook uitstekend.

Jesper heeft ons gelukkig wat versterkt anders hadden we wel een hele krappe seletie

Zo'n eerste wedstrijd is even wennen want wie staat er nu achter midden en voor maar de rollen waren al snel verdeeld.

Ruben en Steyn en Jesper begonnen achter. Stef Matthijs en Merijn het middenveld en  Karen en Anniek in de voorhoede.

Het was eerst even aftasten maar na een minuut of  werd het 1-0 door Karen, Steyn maakte daarna de 2- 0. MAar GVAV kwam in de eerste helft al weer terug door twee snelle uitbraken en bij rust was het 2-2.

Na de rust waren de rollen omgedraaid GVAV maakte de 2-3 en Jesper zorgde voor de gelijkmaker. Lang hebben we niet van de voorsprong kunnen genieten want GVAV maakte er 3-4 van. Daarna was het alleen nog maar ONR die in de aanval was maar de bal ging er maar niet in.

Uiteindelijk scoorde Karen de 4-4, even hebben we nog aan de winst gedacht maar het lukte net niet.

De penalties waren erg goed en die hebben we gewonnen zei Ward en net als bij een echte wedstrijd is de club die dan de meeste scoort de winnaar.

Jullie hebben allemaal fantastisch gespeeld, een gelijkspel tegen een hele goede tegenstander en uiteindelijk toch winnaar volgens onze keeper.